Er du på jakt etter en solid start i arbeidslivet?

siden er under arbeid

«Ditt Veikart til Suksess!»

Ønsker du å ta det første skrittet mot en vellykket yrkesreise innenfor ett bestemt fagområde? Da trenger du ikke lete lenger! Opplæringskontoret «Lærlingkompasset AS» vil kunne bidra til at du finner den rette lærlingplassen!

Vi i Lærlingkompasset AS, er opptatt av å styrke fremtidige lærlingers muligheter på arbeidsmarkedet og vil jobbe for at det finnes nok læreplasser i ulike yrker og fagområder. Vi vil jobbe kontinuerlig ut mot arbeidsmarkedet, for å sikre at vi er oppdatert på mulighetene som finnes og hjelper deg med å finne lærlingplass i en relevant lærebedrift.

En god opplæring er nøkkelen til suksess, og derfor følger vi nøye læreplanens krav for å sikre at du får en solid opplæring. Vi legger stor vekt på veiledning og oppfølging samt et tett samarbeid med lærebedriften, for å sikre at ditt opplæringsløp blir en suksess.

Som en nyetablering har vi satt oss ambisiøse mål. Vi starter med fagretninger som inkluderer Logistikkfaget, Salgsfaget, Reiselivsfaget, Administrasjonsfaget, Tømrerfaget og Kokkfaget. Dette er bare begynnelsen!

Velg Lærlingkompasset AS som din veiviser mot suksess, og ta det første skrittet mot en spennende og givende karriere. La oss hjelpe deg med å forme din fremtid!