Er din bedrift på utkikk etter kompetente talenter som dere kan gi en solid start i arbeidslivet?

Siden er under arbeid

Ønsker dere å være med på å forme fremtidige yrkesutøvere innenfor spesifikke fagområder? Da har dere funnet rett sted! Opplæringskontoret «Lærlingkompasset AS» er en del av OrbitArena Kompetanse AS, og vi er klare til å være deres pålitelige samarbeidspartner.

Vi i Lærlingkompasset AS ønsker å styrke fremtidige lærlingers muligheter på arbeidsmarkedet. Vårt hovedmål er å sørge for at det finnes solide læreplasser innen ulike yrker og fagområder. Vi jobber kontinuerlig mot arbeidsmarkedet for å holde oss oppdatert på muligheter og hjelper deres bedrift med å finne kompetente lærlinger som passer perfekt i deres lærebedrift. Vi starter med fagretninger som inkluderer Logistikkfaget, Salgsfaget, Reiselivsfaget, Administrasjonsfaget, Tømrerfaget og Kokkfaget. Dette er bare begynnelsen!

Et vellykket opplæringsløp er nøkkelen til suksess. Derfor er vi forpliktet til å følge nøye med på læreplanens krav, slik at våre lærlinger får en grundig og kvalitetsriktig opplæring. Vi har et sterkt fokus på veiledning og oppfølging, samt et godt samarbeid med dere i lærebedriften, slik at vi sikrer en vellykket opplæringsprosess for alle parter.

Velg Lærlingkompasset AS som deres samarbeidspartner og bli med på et felles samfunnsansvar. Sammen kan vi forme en spennende og givende karriere for kommende yrkesutøvere. La oss hjelpe dere med å finne de beste lærlingene som passer perfekt inn i deres bedrift. Ta det første skrittet mot en lys fremtid, og kontakt oss i dag!