Henrik har fått læreplass som heismontør

Vi er utrolig stolte av Henrik for den fantastiske innsatsen han har lagt ned for å nå dette målet! Oppstarten i AFT på OrbitArena var ikke lett, og det har vært en utfordrende vei med angst og lang tid utenfor arbeidslivet, men Henrik har virkelig vist hva han er laget av!

På OrbitArena startet Henrik ved byggavdelingen, og Stian og Jørn på bygg fortjener en spesiell hyllest for den støtten, tilliten og oppmuntringen de har gitt ham👏👍 Det er virkelig inspirerende å se hvordan de har trodd på ham og gitt ham muligheten til å prøve nye ting uten frykt for feil. Den genuine omsorgen og ærligheten de har vist, har virkelig betydd mye for Henrik. Etter en stund da Stian og Jørn på bygg så kvalitetene hans oppfordret de Henrik til å ta en utdanning.

Hvilket utdanningsløp skulle Henrik ta?

Han gikk litt i tenkeboksen og var sikker på å jobbe med å løse problemer (teknisk) var det han brant for. Det var naturlig å tenke heismontør. Det var første valget. Det viste seg ikke å være så lett å få til det, det er mange om beinet og ikke lett å komme innenfor. Så han kjørte et dobbelt løp….. elektro men aller helst heismontør. Gjennom innsatsen på OTDE-akademiet, hvor han fullførte elektro VG1 og VG2 (og det på 9 mnd) har Henrik virkelig bevist at han kan mestre skolegangen når han får den støtten og oppfølgingen han trenger. 𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶𝗸 𝗴𝗶𝗸𝗸 𝘂𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝘁𝗼𝗽𝗽𝗸𝗮𝗿𝗮𝗸𝘁𝗲𝗿𝗲𝗿❗🙌 Henrik ønsker å rette en takk til OTDE-akademiet som også veiledet og støttet hans ambisjoner. De skapte en fantastisk plass for å lære mye og effektivt, til tross for den korte perioden. Det var en fantastisk klasse og utmerkede lærere.

Valget om å bli heismontør var naturlig for Henrik, og til tross for utfordringene med å få en læreplass i dette faget, ga han aldri opp. Han tok initiativet selv og kontaktet bedrifter. Han fikk svar om at de takket for hans engasjement men de kunne dessverre ikke tilby han noe. Han klarte tilslutt å få praksisplass på OTIS med beskjed om at en lærlingeplass, det gikk nok ikke. Men overraskelsen var stor da Adm.dir i OTIS personlig ringte og tilbød ham læreplass! 🏆🎉Han hadde gjort seg bemerket og det er virkelig en vel fortjent seier etter all innsatsen og viljen til å kjempe for drømmen sin.

Henrik takker for all støtte

«Jeg har ikke gått denne veien alene forteller Henrik». Han vil at vi skal få frem hvor viktig støtten til OrbitArena har vært. 𝗦𝗽𝗲𝘀𝗶𝗲𝗹𝘁 𝘃𝗶𝗹 𝗵𝗮𝗻 𝘁𝗮𝗸𝗸𝗲 𝗦𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗼𝗴 𝗝ø𝗿𝗻 𝗽𝗮̊ 𝗯𝘆𝗴𝗴 𝗼𝗴 𝗷𝗼𝗯𝗯𝗸𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝗲𝗻𝘁 𝗦𝗶𝘄.👏👍Han legger også til at støtten til NAV har vært uvurderlig. 👏👍Det er takket være denne støtten at han har fått kombinere AFT og utdanning, og snart blir han heismontørlærling på OTIS!

Godt jobbet Henrik

28 august blir en merkedag for Henrik når han starter sin reise som heismontørlærling. Vi ønsker ham lykke til videre og gratulerer ham så mye med denne fantastiske prestasjonen! «Godt jobbet,» Henrik – du har virkelig vist at med viljestyrke, støtte og tro på deg selv, kan du nå dine drømmer! 🚀💪