Velkommen til Lupro

Idag hadde vi gleden av å ønske vekstbedriften Lupro velkommen til våre lokaler. Formålet med besøket var en omvisning og en dypere gjennomgang av vår satsing på virtuell virkelighet (VR).

Mestringsopplevelser er viktig!

Våre gjester fra Lupro fikk en presentasjon av de ulike VR-prosjektene vi jobber med. Vi demonstrerte hvordan VR kan brukes i ulike sammenhenger, fra intervjutrening og softskilletrening til språkopplæring. Forskning peker på at læringseffekten ved bruk av VR er stor og det var en stor overraskelse for de besøkende. Og at det i tillegg skapte mestring, motivasjon og engasjement så de på som veldig bra. Mestringsopplevelser er viktig!

Høydepunktet

Høydepunktet for dagen var uten tvil da Lupro ansatte fikk muligheten til å prøve VR-brillene selv. Det var fantastisk å se deres overraskede uttrykk da de opplevde hvor virkelighetstro VR-verdenen kan være. Flere uttrykte stor begeistring og undring over hvor immersive opplevelsen var, og det ledet til en engasjerende refleksjon om fremtidens teknologi og dens rolle i arbeids- og inkluderingssektoren.

Besøket fra Lupro var ikke bare en mulighet for oss å vise frem vårt arbeid, men også en sjelden anledning til å få verdifulle perspektiver fra et selskap som er i startgropa hva gjelder ny teknologi. Det var en engasjert og inspirert følge som reiste tilbake til Lupro og vi ønsker en ny gruppe fra Lupro velkommen neste uke.

Hvilken vei tar Lupro?

I tillegg til andre tiltak benytter våre VTA deltakere VR jevnlig og det blir spennende å se hvilken vei Lupro tar ifm å benytte VR med deres arbeid med VTA deltakere.

Det var ikke vanskelig å se engasjementet og iveren de besøkede hadde og vi gleder oss til neste pulje fra Lupro neste uke.