Catering nettbutikk

Vi leverer påsmurt, koldtbord, tapas og velsmakende kaker m.m. til møter, kurs, fødselsdag og andre markeringer. Vi har et stort utvalg å tilby til minnesamvær og andre sammenhenger der mange er samlet.

Vi har stengt f.o.m 17.mai t.o.m. 20.mai

Kontakt oss pr mail catering@orbitarena.no

Åpningstider for catering.

Mandag- Fredag: 08.00 – 15.00

Bestilling etter avtale på ettermiddag ukedager og helger

– ta kontakt på telefon 94 87 13 32 eller mail catering@orbitarena.no 

Se her på vår Catering video – https://www.youtube.com/watch?v=T13jJ0DvlDk

 • Frukt & grønt

  Frukt & grønt (6)

  Frukt og grønnsaker er hjørnesteinen i et sunt kosthold! 5 om dagen! Fyller du din tallerken med fargerike frukt, blir det mer fristende og det smaker så godt. Hvorfor er frukt og grønnsaker så viktig for helsen! Frukt av beste kvalitet, levert rett på jobben Vi leverer så ofte du ønsker, hele året. Frukten pakkes og distribueres fra vårt kjølelager…
 • Kaker

  Kaker (10)

  Vi lager favorittkakene til store og små anledninger. Velsmakende kaker til fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge, og spesielt når mulighetene er mange. Titt gjennom hvilke muligheter du har i vår nettbutikk .... du vil helt sikkert finne noe som faller i smak. Vår «Verdens beste» lever fullstendig opp til…
 • Påsmurt

  Påsmurt (21)

  Brød med godt pålegg kan ikke undervurderes. Derfor er vi i vårt ess når vi bygger opp høye smørbrød, lager lekre selskapssnitter og pynter rundstykker til fest. Vårt tilbud passer til de fleste anledninger.
 • Kalde tallerkenretter

  Kalde tallerkenretter (3)

  Gjør logistikken enkel når du skal servere et rikholdig, kaldt måltid til dine gjester. Våre kalde tallerkenretter har god variasjon, og det er nok mat til å de aller fleste. Kombiner gjerne med våre  salater og avslutt med en kake til dessert? Trenger du drikke (mineralvann/kaffe/te) ordner vi det!
 • Varmretter

  Varmretter (6)

  Det er lite som slår en varm og velsmakende gryterett, eller vår populære lasagne. For den som ønsker et alternativ, kan vi love rause lunsj- og spekemattallerkener.
 • Tapas & fingermat

  Tapas & fingermat (10)

  Tapas er perfekt festmat når du har mange gjester til uformelle sammenkomster. Her vil alle finne sine favoritter. Se også vårt utvalg wraps, lefseruller, salater og frukt.
 • Koldtbord

  Koldtbord (3)

  Et variert og staselig koldtbord er ypperlig festmat. Her finner alle noe de liker av velkjente norske retter. Velg et av våre forslag eller sett sammen ditt eget for deg og din anledning. Koldtbord passer for alle anledninger og matpreferansene kan variere i de ulike aldersgruppene, og derfor er koldtbord alltid en sikker vinner. Skal du arrangere konfirmasjon eller selskap…
 • Konfirmantens favorittbord

  Konfirmantens favorittbord (1)

  Konfirmantens favorittbbord er en lett miks av tradisjon og tapas som faller i smak hos konfirmanten og familie i alle aldere. Hvilken mat som velges er selvfølgelig opp til deg i samråd med konfirmanten. Det er likevel viktig å huske at konfirmasjonen er en høytidelig merkedag. Velg konfirmantens favorittbord for et fullverdig festmåltid!
 • Vegetar

  Vegetar (7)

  Grønn, sunn og velsmakende varmmat og grove baguetter med vegatarisk pålegg.
 • Mineralvann & kaffe

  Mineralvann & kaffe (3)

  Du kan gjøre det enkelt ved å bestille mineralvann og kaffe sammen med matbestillingen din.