Les om historien til Joakim

🌟 Fantastisk gladsak 🌟

Vi vil gjerne dele en inspirerende historie med dere alle.

Joakim Jansson begynte i AFT-tiltaket (Arbeidsforberedende trening) hvor målet og drømmen var å få en jobb, og hva han har oppnådd siden da er virkelig imponerende! 👏👏👏

Underveis i tiltaket fikk Joakim muligheten til å bruke sin kompetanse og bidra til utviklingen av VR-programmer for bedriften. Han har vist seg som en verdifull ressurs, både kunnskapsrik og positiv i arbeidet sitt.

Joakim tok de mulighetene tiltaket gav han

Det mest spennende var kanskje da Joakim fikk sjansen til å prøve seg i et helt nytt yrke, uten tidligere erfaring. Han beskriver det som en utrolig spennende opplevelse, der han oppdaget gleden ved å mestre noe nytt og der han raskt tilegnet seg nye kunnskaper og ferdigheter. Han uttrykker at han har lagt ned mye innsats selv for å lære, fordi det var så spennende å utforske noe nytt. Der det i utgangspunktet ikke var muligheter for jobb viste seg feil. Han fikk jobb og Joakim er ekstremt fornøyd med å ha signert en arbeidskontrakt.

AFT-tiltaket gir deltakerne muligheten til å prøve ulike yrker, noe som ofte er vanskelig for vanlige arbeidssøkere. Joakim føler seg heldig som fikk denne muligheten og er begeistret over at han fant en perfekt match i et annet yrke.

Takk

Joakim ønsker også å takke OrbitArena og alle jobbkonsulentene som har støttet ham gjennom gode samtaler og bidratt til å opprettholde motivasjonen hans. Dette har virkelig vært en positiv opplevelse forteller han.

Aldri slutt å lære og vokse – grip mulighetene

La Joakims historie minne oss på betydningen av å utforske nye muligheter og aldri slutte å lære og vokse. Gratulerer til Joakim med den nye jobben, og takk til alle som har støttet ham på denne reisen!