1700 vellykkede porsjoner

OrbitArena Catering var utvalgt leverandør av varm lunsj til den store håndball- og fotballturneringen på Jessheim i begynnelsen av september i 2017. Halvparten lapskaus og halvparten lasagne ble laget med omhu og levert etter planen til deltakere og andre involverte både lørdag og søndag. Vi er kjempeglade for denne flotte tilbakemeldingen.


Hei ORBITARENA VED MONICA
Tusen takk for all god hjelp og støtte ifm vårt arrangement i helga - Landsturneringen 2017
Uten deres positive innstilling fra vi tok kontakt om oppdraget og frem til levering av mat og div utstyr til bruk ved lunsj serveringen -Hadde vi ikke klart å servere så mange mennesker på en grei måte.
Vi opplever at dere har folk administrativt som har kommet gode forslag og løsninger slik at vi skulle klare å servere 1700 personer og ha oversikt på porsjoner og tilbehør. Vi har fått skryt for god mat av deltakere.
Videre har sjåfører vært til storhjelp med å bære og sjaue mat, esker og alt tilbehør - Andre har kunnet hjelpe med faglige spørsmål ifm ingrediensene i maten, noe som var en viktig faktor for oss.
Imponerende god oversikt over porsjonsstørrelser og egne redskaper til å servere med fulgte også med i deres leveranser noe som gjorde jobben med servering enkel.
Vi takker så mye for all god hjelp og støtte til å få servert 1700 mennesker god mat til lunsj i to dager!

Ber om at denne takken overbringes til ALLE involverte som har bidratt til at dere har klart denne store leveransen med varm mat til alle - til riktig tid! Kos dere med kake - den er vel fortjent til dere alle!

Vi vil ikke nøle med å anbefale dere til andre - så bruk oss gjerne som referanse.


Med sportslig hilsen

Norges Håndballforbund Norges Fotballforbund
Region Øst Akershus

Karin Hansen (sign) Anne Ringdalen (sign)