Vi har ferie og stengt for levering i perioden 3.7.21 – 3.8.21. Bestillinger til etter 3.8.21 tas imot i hele sommer på post@orbitarena.no

Vi leverer bl.a. koldtbord, tapas og velsmakende kaker til fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Ønsker du smørbrød og snitter til minnesamvær og andre sammenhenger der mange er samlet, har vi et stort utvalg å tilby.

Vi sørger for at du får det du ønsker, når du ønsker det fra vårt nye flotte kjøkken!

Se her på vår Catering video – https://www.youtube.com/watch?v=T13jJ0DvlDk

 • Frukt & grønt

  Frukt & grønt (6)

  Frukt og grønnsaker er hjørnesteinen i et sunt kosthold! 5 om dagen! Fyller du din tallerken med fargerike frukt, blir det mer fristende og det smaker så godt. Hvorfor er frukt og grønnsaker så viktig for helsen! Frukt av beste kvalitet, levert rett på jobben Vi leverer så ofte du ønsker, hele året. Frukten pakkes og distribueres fra vårt kjølelager…
 • Gryter & tallerkenretter

  Gryter & tallerkenretter (6)

  Det er lite som slår en varm og velsmakende gryterett, eller vår populære lasagne. For den som ønsker et alternativ, kan vi love rause lunsj- og spekemattallerkener.
 • Kalde tallerkenretter

  Kalde tallerkenretter (3)

  Gjør logistikken enkel når du skal servere et rikholdig, kaldt måltid til dine gjester. Våre kalde tallerkenretter har god variasjon, og det er nok mat til å de aller fleste. Kombiner gjerne med våre  salater og avslutt med en kake til dessert? Trenger du drikke (mineralvann/kaffe/te) ordner vi det!
 • Kaker

  Kaker (10)

  Vi lager favorittkakene til store og små anledninger. Velsmakende kaker til fødselsdag, bryllup, dåp og fest. Ønsker du bilde på marsipankaken, så kan vi ordne det. Vår «Verdens beste» lever fullstendig opp til navnet - klassisk bløtkake til den store festdagen, fylt med deilig vaniljekrem og syltetøy - deilig sjokoladekake. Bare å velge! Alle kaker kan leveres glutenfrie mot et…
 • Koldtbord

  Koldtbord (3)

  Et variert og staselig koldtbord er ypperlig festmat. Her finner alle noe de liker av velkjente norske retter. Velg et av våre forslag eller sett sammen ditt eget for deg og din anledning. Passer godt til den store festdagen så vel som andre anledninger.
 • Konfirmantens favorittbord

  Konfirmantens favorittbord (1)

  Konfirmantens favorittbord – Vår konfirmasjonsmeny er en lett miks av tradisjon og tapas som vil falle i smak hos konfirmanten og familie i alle aldere.
 • Påsmurt

  Påsmurt (21)

  Brød med godt pålegg kan ikke undervurderes. Derfor er vi i vårt ess når vi bygger opp høye smørbrød, lager lekre selskapssnitter og pynter rundstykker til fest. Vårt tilbud passer til de fleste anledninger.
 • Tapas & fingermat

  Tapas & fingermat (10)

  Tapas er perfekt festmat når du har mange gjester til uformelle sammenkomster. Her vil alle finne sine favoritter. Se også vårt utvalg wraps, lefseruller, salater og frukt.
 • Vegetar

  Vegetar (7)

  Grønn, sunn og velsmakende varmmat og grove baguetter med vegatarisk pålegg.
 • Mineralvann & kaffe

  Mineralvann & kaffe (2)

  Du kan gjøre det enkelt ved å bestille mineralvann og kaffe sammen med matbestillingen din.