Kronprinsparet på besøk

 
 


Et opplagt kronprinspar tok seg god tid og hilste på alle ansatt på OrbitArena Anker da de besøkte oss på Jessheim onsdag 22. august. Gjestene var svært imponert over oppgavene de ansatte utfører og over miljøet de fikk oppleve og være en del av.

Kronprinsparet fikk innblikk i pakking av bestikk til store internasjonale flyselskaper og oppdaget at julen allerede forberedes med montering av røde «sjokkselgere» til varehandelen. Jobbfrukt er et stort arbeidsområde i OrbitArena. Kronprinsparet pakket og fikk med seg hver sin fruktkurv som kronprinsessen bedyret skulle følge med på kongeskipet senere på dagen. Kronprinsparet roste våre samarbeidende bedrifter som gir varierte oppdrag og sikrer en jevn produksjon som gir ansatte meningsfylte oppgaver hver dag.

Adm. dir. Hanne Ulsletten er svært glad for at Kronprinsparet valgte å besøke OrbitArena i anledning 50-årsjubileet. Gjestene var invitert til avdeling Anker som gir tilbud om arbeid til mange som ellers ville stått utenfor arbeidslivet. Ulsletten vektla i sin velkomst at virksomheten har flere avdelinger med formål om å drive yrkesmessig attføring. Gjennom årenes løp har OrbitArena bidratt til at flere tusen mennesker har kommet tilbake i arbeid, og vi kan smykke oss med resultater som ligger på topp i bransjen.
- Jobb bidrar til et meningsfylt liv, skaper identitet, sosial tilhørighet, faglig og personlig utvikling - kort sagt økt livskvalitet, mener Ulsletten og fikk uten tvil medhold av et engasjert kronprinspar som nettopp vektla miljø og trivsel i sine samtaler med de ansatte.

- Vi har et felles samfunnsengasjement, og vi erfarer at kronprinsparet også er opptatt av livskvalitet gjennom jobb og arbeidsinkludering. De var oppriktig interessert i arbeidet som ble utført og var opptatt av å se og hilse på hver enkelt, noe som imponerte oss veldig, avslutter Ulsletten.

Side 1 av 2
Blomsteroverrekkelse
Blomsteroverrekkelse
Velkomst
Velkomst
Tom André holdt tale
Tom André holdt tale
Signatur på  veggen
Signatur på veggen
Smoothiepakking
Smoothiepakking
Kronprinsen i jobb
Kronprinsen i jobb
Lydbøker pakkes
Lydbøker pakkes
Mia hilser høflig
Mia hilser høflig
Tor Arne sjarmerer
Tor Arne sjarmerer
Jobbfrukt
Jobbfrukt
Side 2 av 2
To bananer?
To bananer?
Frukt med hjem
Frukt med hjem
Vi takker for besøket
Vi takker for besøket
God tur videre
God tur videre

Anne-Lise Gjerden og Veronica Voldseth viser kronprinsparet hva som skal pakkes i jobbfruktkurvene.